Din konto

Hvis du velger å gjøre kontoen din privat, kan du godkjenne eller avvise clikks og begrense sosiale profiler du deler med andre. Lær hvordan!

Selv med en privat konto, må du være oppmerksom på at profilinformasjonen din – inkludert profilbilde, brukernavn – vil være synlig for alle brukere. Ikke legg inn personlig informasjon i profilen din; for å være sikker på at profilen din er online-klar ved å redigere profilsiden din. Lær hvordan!

På profilen din har du mulighet til å opprette ulike kort som du deler med andre brukere. Endringer du gjør på dette kortet etter at du har knyttet kontakt med en annen bruker, vil automatisk oppdateres hos brukeren du har knyttet kontakt med. Lær hvordan!

Dersom du legger til en profil i Clikk kan denne når som helst endres eller fjernes. Dersom du deler en profil med noen andre, og senere sletter eller endrer denne vil dette automatisk slettes eller endres til de du har delt profilen med. Lær hvordan!

Det er en god ide å velge et sterkt passord for en hvilken som helst online konto, beskytte passordet ditt mot ting som tredjeparts nettsteder og sørge for å bruke forskjellige passord for forskjellige tjenester. Hvis du merker mistenkelig oppførsel som indikerer at Clikk-kontoen din kan ha blitt kompromittert, kan du endre passordet ditt eller kontakte oss for å få hjelp. Lær hvordan!