Ditt innhold

Du velger hvilke sosiale medier du skal dele med brukerne du knytter kontakt med. Dette kan skje ved at du velger enkelte medier eller ved å dele et kort. Du kan senere når som helst tilpasse hva du deler med andre brukere. Lær hvordan!

Du har muligheten til å slette alle sosiale medieprofiler som er knyttet til kontoen din. Lær hvordan!

Du har mulighet til å slette alle kommentarer som er lagt ut i grupper, under bilder eller videoer.  Lær hvordan!

Med en privat konto er det bare brukere du har godkjent som følgere eller clikks, som kan se innholdet du har tilpasset dem. Lær hvordan!

Hvis du ser noe som kan bryte våre vilkår for bruk, må du rapportere det slik at moderasjonsteamet vårt kan gjennomgå og iverksette passende tiltak. Du kan rapportere en bestemt bruker, gruppe, bilde, video eller kommentar rett i selve appen. Lær hvordan!